CBD-A

CBD-A er en nyere mulighed inden for cannabidiol, også kendt som CBD. Der er mange gode grunde til at bruge dette produkt. Det kan hjælpe med at lindre smerter, styrke immunforsvaret og øge energiniveauet. Men før du prøver dette produkt, skal du vide mere om de ingredienser, der findes i det.

Vitaminer

Vitaminerne i CBD-A er alle vigtige for helbredet; C-vitamin fremmer blodcirkulationen og hjælper desuden med at bekæmpe træthed; B1-vitamin styrker immunsystemet; B2-vitamin opretholder sunt hud og slimhinder; A-vitamin regulerer synsstyrken og er god til vedligeholdelse af sundhed; D-vitamin understøtter knogleopbygningsprocesserne og reducerer forskellige former for inflammation; E-vitamin producerer celler, der har antiinflammatoriske egenskaber.

Omega 3 & 6

Omega 3 & 6 fedtsyrer findes naturligvis i CBD-A ingredienser som hampefrøolie. Omega3 bidrager til en sund hjernefunktion og fungerer som et antiviralt middel mod forkølelse mens omega 6 fremmer en god hjertekondition og reducere inflammation generelt.

Mineraler

Derudover er CBD-A rig på mineraler såsom zink, magnesium og calcium. Zink holder dit Immune system stærkt til at bekæmpe bakterier samt virusinfektioner; magnesium bistår nervesystemets sundhed ved at formindske stressniveauer samt betragtelig bedre søvnkvaliteten; calcium afbalancerer den kemiske struktur i kroppen for at holde din muskelmassestyrke up to date.

Elektrolytter

Derudover består CBD-A af elektrolytter såsom natriumchlorid (NaCl), kaliumchlorid (KCl), calciumcitrat (CaC₃) samt magnesiumoxid (MgO). Disse elektrolytter spiller en vigtig rolle for musclegenopbygningsprocesserne efter træning sammen med behandling af dehydrering pga diarré eller trang til at hoste..

Terpener

Terpener er organiske forbindelser, som selvproduceres af planter sammen med cannabinoider for optimeret velværeeffekter. De terpener lette smagen og duften af cannabis fra olie tilsættelsen i CBD produkter men deres medicinske virkningsmekanisme er endnu ikke fuldstændig undersøgt trods de rigelige antal undersøger lave på området lige nu!